Moghioros Park Residence - Cel mai modern proiect imobiliar din Drumul Taberei

Moghioros Park Residence

Tu alegi cum sa traiesti

O casa noua este un vis implinit, insa este foarte important ca visul acesta sa-l traiesti zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi sa locuiesti: intr-un cartier , intr-un ansamblu rezidential nou unde sa ai totul aproape la indemana , sa nu mai pierzi timpul alergand in toate directile .  Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence este localizat intr-o zona strategica a cartierulul Drumul Taberei si in partea de vest al capitalei.

De ce ai alege sa te muti in cartierul  Drumul Taberei? De ce ai alege sa te muti intr-un imobil din  ansamblul rezidential Moghioros Park Residence?

 Motivul este ca  Drumul Taberei  este un cartier in care merita sa traiesti , exista o multime de avantaje pe care le poti avea locuind intr-un ansamblu rezidential nou creat de noi , cu apartamente noi , moderne, spatioase  luminoase  construite si compartimentate exclusiv din caramida cu finisaje extra si calitate premium. De mii de ani, cele 4 elemente esentiale,focul, aerul, apa si pamantul au fost folosite pentru a produce un material de constructie incomparabil cu oricare altul: caramida.

In zilele noastre o cladire trebuie sa fie mai mult decat frumoasa.  Ea trebuie, de asemenea, sa si fie conceputa architectural astfel incat sa aduca beneficii celor care urmeaza sa locuiasca in ea. Materialele de constructii, precum caramida, sunt atat de versatile incat pot satisface toate aceste cerinte.
Avantajele continua: poti avea  locuri de joaca pentru copii, loc de parcare la subteran sau suprateran , geamuri cu  tamplarie de inalta calitate, bai si bucatarii cu gresie si faianta de foarte buna calitate, parchet de calitate cu nuante calde,   balcoane spatioase din granit cu geamuri securizate imbracate cu balustrade de inox  si  unde poti petrece  momentele  de relaxare.

Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence este cel mai nou proiect  localizat intr-o zona buna a cartierului Drumul Taberei.

Este o zona rezidentiala unde ai totul la indemana: nu mai trebuie sa iti faci griji pentru mijloacele de transport in comun, ai statii de autobuz si tramvai in cartier, ai toate utilitatile asigurate, apa, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV si fibra optica.

La Moghioros Park Residence iti asiguram tot confortul unei vieti implinite, deoarece stim ca achizitia unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care o luam in viata.

Detaliile tehnice ale proiectului

Ansamblul rezidential Moghioros Park Residence  este cel mai nou proiect rezidential dezvoltat de SIDO UNION PROPERTIES in imediata apropiere a parcului Drumul Taberei din Bucuresti, pe strada Brasov 25L, pe o suprafata de 26.590 mp.

Dezvoltatorul a creat un proiect rezidential unic, in tendinte arhitecturale al orasului si cartierului, printr-o structura  clasica, rezistenta, durabila, sanatoasa, performanta energetic, folosind un material de constructie incomparabil cu oricare altul –caramida .

Proiectul:
Format din 11 imobile cladiri  de locuinte colective cu regim de inaltime 2s+p+10e+11e duplex, partial parter  comercial, imprejmuire, anexe, in baza certificatului de urbanism nr. 147/13B din 02.03.2017, emis de Primaria Sectorului 6.

Executie realizata in doua faze:

Faza I :

 • Construire imobile cladiri  de locuinte colective  B1 si B'2 cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex si cladiri cu functiune mixta A1, A2, A3 cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex,  anexe, bransamente utilitati, un numar de 5 imobile, termen de finalizare 2019

Faza II  :

 • Construire imobile cladiri  de locuinte colective  A, B, si C cu regim de inaltime 2S+P+10E+11E Duplex,  anexe, bransamente utilitati, un numar de 6 imobile, termen de finalizare 2021.

FINISAJE:

Materiale utilizate pentru realizarea structurii:

Beton egalizarea: C 8/10.
Beton folosit in suprastructura si in infrastructura: C25/30 pentru radier, C30/37 pentru elementele verticale, grinzi si placi, C40/50 pentru peretii din tuburile centrale.
Otel utilizat ca armaturi : S500C (BST500 C).

Materiale de finisaj:
Pereti, soclu.

 • Elementele structurale verticale (pereti, stalpi din B.A.) din subsol nu se vor finisa, ramanand beton aparent.
 • Peretii de inchidere ai cladirii vor fi din zidarie de caramida cu goluri, tip Poroptherm de 30cm grosime.La corpurile tip A, parterul comercial va avea partial inchideri din pereti cortina.

Peretii exteriori ai cladirii vor fi placati integral cu placi de polistiren expandat/vata minerala de fatada de 10cm grosime, pentru asigurarea performantelor necesare din punct de vedere termotehnic.

La interior peretii despartitori se vor realiza din zidarie de caramida. Acestia se vor tencui (tencuiala armata/ normala, cf. planuri PT), gletui si zugravi cu vopsele acrilice in 2-3 straturi (de culoare alba). In bai, vopsitoria va fi rezistenta la umezeala.

 • Peretii despartitori dintre casa scarii si apartamente si peretii dintre apartamente se vor realiza din caramida cu grosimea de 25cm.
 • Peretii despartituri dintre apartamente care se afla sub grinzi vor fi din zidarie de caramida de 30cm grosime.
 • Peretii de compartimentare din apartamente vor fi din zidarie de caramida de 11.5cm grosime.
 • Peretii subsolului se vor termoizola, pe partea care se afla deasupra cotei terenului amenajat, cu polistiren extrudat de 10cm grosime, finisat pe aceeasi solutie ca la suprastructura. Sub cota terenului amenajat subsolurile nu se termoizoleaza.

Pardoseli

 • Pardoselile subsolului si a parterului vor fi beton elicopterizat.
 • Pardoselile vor fi finisate cu parchet in camerele de zi si in dormitoare.
 • In holuri, bucatarii, bai pardoselile vor fi finisate cu placi ceramice.
 • Pe terase si balcoane, pardoselile vor fi din placi ceramice portelanate, antiderapante.
 • Pe zonele cu potential de udare (bai, terase) se prevede o hidroizolatie cu ciment hidroizolant. Baile si terasele vor avea pante de 1% pentru scurgerea apelor spre rigolele si sifoanele de pardoseala, realizata cu ajutorul sapei de egalizare si panta.
 • Pardoseala din casa scarii, holuri de acces in apartamente si de pe peronul de acces va fi realizat din placi piatra naturala/ceramica portelanata antiderapanta

Scari, balustrade:

 • Scarile se vor executa din beton armat.
 • Mana curenta va fi realizata din profile metalice cu prindere laterala pe perete iar parapetul va fi din sticla structurala, fixata in montanti metalici de vangul scarii.

Placari

 • Peretii bailor vor fi placati cu placi de ceramica, lipite cu adeziv specific.

 Tamplarie

 • Tamplaria exterioara se va realiza din pvc si va avea geam termoizolant triplex cu protectie low-e.
 • Tamplaria interioara va fi din lemn de rasinoase, acoperit cu furnir/Cpl
 • Usile de acces in apartamente din casa scarii vor fi metalice prevazute cu sistem antiefractie.
 • Usile prevazute prin proiect cu rezistenta la foc vor fi din otel.

Utilitati, dotari, echipamente

Cladirea este amplasata intr-o zona complet echipata din punct de vedere edilitar urmand sa fie racordata la o parte din retelele de utilitati existente in zona.

 • energie electrica-  Cladirea se va racorda la reteaua de distributie a energiei electrice. Se va asigura contorizare individuala pentru fiecare utilizator si separat pentru spatiile comune.
 • incalzirea- Incalzirea agentului termic se va face cu centrale termice de apartament, cu functionare cu gaze naturale si contorizare individuala.
 • apa menajera- Apa menajera se va asigura din reteaua locala de distributie a apei, existenta in zona.
 • apa potabila-   Alimentarea cu apa rece se face de la conducta publica, conform normelor in vigoare, apa indeplinind conditiile de potabilitate.
 • evacuare ape uzate-  Apele uzate, provenite de la grupurile sanitare si bucatarii, etc., vor fi colectate si evacuate in reteaua de canalizare existenta in zona.
 • apele pluviale- Apele pluviale de pe invelitoare si terase se vor colecta separat si evacua la reteaua de canalizare existenta in zona.
 • salubritate- Deseurile menajere vor fi colectate in recipiente omologate si evacuate periodic de o societate comerciala specializata, pe baza de contract. Deseurile rezultate in urma construirii vor fi evacuate de o societate comerciala specializata, pe baza de contract, atunci cand va fi cazul.

Nota:
Informatiile prezentate au caracter informativ.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a face modificari.

TOP